- Дата и час: 23 Ное 2024, 15:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
колеги ако някой знае колко са заплатите на мл.магистрати
|
|
47 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Аз мисля, че е невъзможно един адвокат да поема всеки ден ново наказателно дело (дори да е пеналист) Ако има помощници, тогава ми се вижда възможно.
И още нещо! Обърнете внимание на броя на делата в първоинстанционните съдилища за миналата и предходните години.
Честит празник, колеги!
И още нещо! Обърнете внимание на броя на делата в първоинстанционните съдилища за миналата и предходните години.
Честит празник, колеги!
- Sarra
- Потребител
Нещо много се изврати тая тема. Колко вземал този, колко онзи! проявява се едно от най-неприятните качества на бъгарина - да гледа все в паничката на другия. Всеки си преценява дали да работи дадена работа за предлаганата заплата, всеки си има приоритети. И като сме избрали да сме в "системата", не трябва да правим сметка на чуждите пари/разбирай адвокатските/, защото и те не падат от небето и се изкарват по различен начин - слугуване на клиенти, магистрати и т.н.
И независимо от леко мрачното настроение - весел празник!
И независимо от леко мрачното настроение - весел празник!
- blossom
- Потребител
Благодаря на колегите, че ме поправиха. Наистина и аз сбърках с десетилетие. За тези 8 долара - става дума за края на 1996 и първите 2 месеца на 1997 г. Извинете за грешката.
- system
- Активен потребител
*** Високоуважаваните колеги вероятно имат предвид последното десетилетие на миналия век, а не първото десетилетие на настоящия - т.е. 1994-1997 год.
Модераторът mi_lena уверява всички евентуални завистници, че колегите system и neonato не са милионери, а последователни технически грешници.
не са милионери, а последователни технически грешници
Модераторът mi_lena ми повдигна настроението ...
Нямаше ли една тема за бисери ... това е написано с голямо чувство за хумор ...
Модераторът mi_lena уверява всички евентуални завистници, че колегите system и neonato не са милионери, а последователни технически грешници.
не са милионери, а последователни технически грешници
Модераторът mi_lena ми повдигна настроението ...
Нямаше ли една тема за бисери ... това е написано с голямо чувство за хумор ...
- inspectora
- Активен потребител
Ако един адвокат,има 22 наказателни дела на месец,колкото аз,той ще спечели най-малко 10 000-15 000лв,ако има мега-дело сред тях,не по-малко от 50 000.
А, ако има като мен - с 60 нови на месец и общо 180 на производство - след 1-2 години може да се пенсионира завинаги и да отиде да кара яхти в Южна Африка и да пие кафе с Вътрешния им там Южноафрикански министър
- babyfoot
- Потребител
За съжаление с този обем работа заплатата ми не се вдигна (е, вярно е, че не съм и магистрат!!! ) Наздраве за настоящите адвокати милионери с 2 медийни дела и опашка от народ пред кантората
- babyfoot
- Потребител
47 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|