начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Обжалване на наказателно постановление издадено от КАТ

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Обжалване на наказателно постановление издадено от КАТ

Мнениеот dzhenkov » 13 Мар 2007, 18:29

През това лято 2006 ми беше съставен акт от служител на пътна полиция. По късно в определения срок, подадох жалба пред Софийски районен съд като спазих съответния ред. Делото ми беше насрочено през ноември месец 2006 година. По стечение на обстоятелствата трябваше да замина да уча във Франция през първия семестър. Тоест до края на януари не бях в България. В деловодството на СРС подадох молба делото да се отложи за срок от 5 месеца или да се разгледа в мое отсъствие.

Сега след като се прибрах проверих отново в деловодството на СРС и от там ми казаха, че делото не е върнато при тях и следователно е взето решение. Решението ще го получа на посочения домашен адрес.

Въпросът ми конкретно е: знаете ли в какъв срок ще излезе решението и да разчитам ли, че ще го получа на домашния си адрес или да ходя да проверявам периодично в деловодството :roll:
dzhenkov
Младши потребител

Мнениеот prnedev » 13 Мар 2007, 18:36

това казус от изпит ли е?
prnedev
Активен потребител

Мнениеот dzhenkov » 13 Мар 2007, 18:43

:oops: Грешката е моя, защото го сложих в този форум. Обърках се, извинявам се колеги :wink:
dzhenkov
Младши потребител

Назад към Лекции и материали