начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

V koi broi na Darzaven vestnik e publikuvan ZTSU?

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

V koi broi na Darzaven vestnik e publikuvan ZTSU?

Мнениеот mariana » 23 Апр 2002, 15:56

V koi broi na Darzaven vestnik e publikuvan ZTSU?Spesno!I bez saveti,4e ve4e deistva ZUT,triabva mi ZTSU!!!
mariana
Нов потребител

RE: HELP

Мнениеот znajko » 23 Апр 2002, 16:22

Изпратих ти го по майла с актуалност към момента на отмяната.
znajko

RE: RE: HELP

Мнениеот dora » 24 Апр 2002, 10:12

Уважаеми г-н znaiko, Поздравявам Ви за Вашата осведоменост и отзивчивост. Имам една препоръка: да се пише "по мейла", вместо "по майла", защото "е-mail" се чете "и-мейл". Моля да ме извините, ако неправилно съм разчела и изписала псевдонима Ви ("j" или "i"?). С поздрав: dora
dora
Младши потребител

RE: za ZNAJKO

Мнениеот mariana » 24 Апр 2002, 11:10

Трогната сьм от светкави4ния ти отговор!Голямо благодаря!Имам и др.вьпрос,но ще е много некоректно да искам сьвети за решаването на конкретни казуси.Да се смятам ли упьлномощена да пиша на майла ти?
mariana
Нов потребител

RE: RE: RE: HELP

Мнениеот znajko » 24 Апр 2002, 14:29

Извинете ме за грешката- скарах се на лявата си ръка и тя обеща да си вземе бележка. А псевдонима си изписвам с "J"- не знам и аз защо. Може би като специалист ще ми помогнете да открия за себе си коя точно тъмна страна на характера ми ме кара да постъпвам така :)))
znajko

Назад към Лекции и материали