начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Заплащане на нощен и празничен труд

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заплащане на нощен и празничен труд

Мнениеот maxell » 30 Май 2007, 13:20

Интересува ме как се изчислява нощния труд, здравен работник съм и нощните дежурства ми ги изчисляват в/у 120 лв. правилно ли е? Какво е заплащането за дежурствата в събота и неделя?
maxell
Нов потребител

Мнениеот dask » 31 Май 2007, 11:52

Зависи от размера на възнаграждението, периодите, дните и часове на полагане, а и от други особености във връзка с изпълняваната длъжност.
Въпроса Ви не е за този форум, а и на отговорите тук не можете да се доверите, защото не е ясно какъв е опита и познанията на тези , които ги пишат.
dask
Потребител

Назад към Трудово право