начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

Напускане без спазване на предизвестие?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Напускане без спазване на предизвестие?

Мнениеот fiorentina » 30 Юни 2016, 14:19

Ако знаех,че така ще стане...плащат на 20-то число, демек на 20 юни -за стар месец,щяха да,ми платят за месец май,и грешката си е моя,че трябваше да им работя до 20 юни ---как си получа смс -с заплатата ,чао-чао...но ,е същото 30 дни ще съм им работил бадева :D Имам грешка ,защото ако знаех ,че така ще направят...на 20 юни ,дали на работа-дали не..да,щях да им тегля ...... веднага , е 500---500 :D Първата заплата за Април , я взех на 20 май ,почнах на 5 април ---до 20 ти май,са 45-46 работни дни ---437.09 стотинки, данък общ доход имам към 48 лева ,при заплата нето 437.09 стотинки ? :D 45-46 работни дни взех първата заплата , смешно ми е щото ,...ама направо ми е смях...що ли ? Е,средната заплата в България била над 800 лева, боже-опази...да,така е Боко е прав ,средната заплата тук е към 1 000 лева...да ,ама ако си в Кол-Център и ззнаеш език, няма как тука да е средната заплата между 800 и 1 000 лева НЕТО,след като обикновени трудови хора ,които познавам взимат прекосило 650 лева.Нон Сенс...и,за 4 дни ---3 нощни смени ? Отговора беше,ама нали после ще почиваш 3 дни...да,де ама 3 нощни смени ...за 4 дни ---как се работят ? Само дето,някой който не е работил за 4 дни -3 нощни смени ,как се работят ?! Никак ,накрая буквално се ,чувстваш като умрял. 8)
fiorentina
Младши потребител

Мнениеот fiorentina » 30 Юни 2016, 14:47

Как се работи 4 дни с 3 нощни смени ,и говориме за работа...с алкохол ,не правиш грешка на работа но алкохола при това натоварване ,помага ! Накрая ,просто не се,издържа 4 дни---3 нощни смени, няма как ...алкохол иначе,човек няма как да ги издържи. 8)
fiorentina
Младши потребител

Мнениеот fiorentina » 30 Юни 2016, 15:12

Имам много добър познат Адвокат, ама каза намери ПАРИ...тея ,ще ти платят и отгоре ама трябва да намериш Пари...ако,вика нямаш ПАРИ ...мача свърши 8) Няма ли пари ,мача свърши...има ли Пари, ще осъдя отсрещната Страна. 8)
fiorentina
Младши потребител

Предишна

Назад към Трудово право