начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

как да докажа?!

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

как да докажа?!

Мнениеот jakimova » 30 Май 2007, 16:22

Съдът ме възстанови на работа,която заех в срок.В смисъл подадох молба за постъпване на 18.05.2007г. и се явих на посочената дата на работа.Целият ден бях на работното си място,макар да не ми беше осигурена работа.Възниква въпроса как да докажа,че съм била допусната на работа и съм постъпила в срок и може ли работодателя да оспори завръщането ми,защото се опасявам,че има такова намерение?
jakimova
Нов потребител

Мнениеот bitkataorela » 30 Май 2007, 17:59

хвани си колеги които да докажат че си била там :wink:
ИзображениеИзображениеИзображение
bitkataorela
Младши потребител

Мнениеот jakimova » 30 Май 2007, 21:00

Не мога да си хвана колеги да докажат,защото се касае за ЕООД с малък брой служители,който се страхуват за местата си.
По-скоро трябва ли да ми бъде издаден някакъв документ,че съм била на работа въпросния ден?Трудовата ми книжка е още при тях и не е оформена т.е.не е вписано възстановяването-НЕИЗВЕСТНО защо.
jakimova
Нов потребител

Мнениеот pitasht » 31 Май 2007, 09:45

на този етап няма нужда нищо да доказваш, ако фирмата откаже да те назначи отново / в смисъл да оформи трудовата книжка/ сигнализирай първо Инспекция по труда, а после ако трябва и съда. Може все пак да отидеш до НАП да видиш дали са подадени някакви документи на твое име, за да си спокойна, че трудовият договор е подновен.
pitasht
Активен потребител

Мнениеот jakimova » 31 Май 2007, 13:04

Надявам се така да стане.Не че имам нещо против Инспекцията по труда,но за мен това е краен вариант.
jakimova
Нов потребител

Назад към Трудово право