начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

решение на НЕЛК

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

решение на НЕЛК

Мнениеот djonika » 27 Окт 2007, 08:18

Искам да задам един важен за мен въпрос.Имам решение от ТЕЛК№1102от097/30.05.07г.което е обжалвано от един от лекарите в комисията пред НЕЛК.Въпросът ми е колко трябва да чакам за отговор от НЕЛК?
djonika
Нов потребител

Мнениеот davidoff123 » 27 Окт 2007, 13:26

Може да ви се наложи да чакате доста-година и повече. Чух скоро по новините ,че има хора записани за 2010 година. Аз обжалвам едно решение на ТЕЛК и чакам 5ти месец, не знам дали има разлика във времето в зависимост дали обжалвате вие или лекар член на комисията, но мисля че няма. Ако сте от София имам този адрес може и да получите информация:София 274 бул. Академик Евстатиев Гешов №15. Ще се явите на ново освидетелстване пред НЕЛК което може да даде друг процент и друг срок , като за това ще получите писмо за коя дата да се явите, но не се знае колко може да ви се наложи да чакате.
davidoff123
Младши потребител

Мнениеот djonika » 27 Окт 2007, 17:51

Благодаря за отговорите,но не съм от софия ,но се надявам скоро да получа някакъв отговор
djonika
Нов потребител

Назад към Данъчно право