Здравейте,
Спрели сме се на един имот обявен на търг от ЧСИ.
Той ми обясни, че проблемът е следният:
След развод съпругът получава жилището срещу задълженито да плати на жена си половината. После изчезва и не плаща нищо. В момента съпругата живее в този апартамент и за да си вземе неплатените от бившия пари продава апартамента. Бихте ли ме ориентирали на какво следва да обърнем внимание, за да не окажем излъгани след това.
1. как да съм сигурна, че ЧСИ е "редовен"
2. Какво документ следва да ми покажат, за да съм сигурна, че някога няма да се появи някой, който да претендира за собственост и т.н.
Много благодаря предварително!
- Дата и час: 24 Ное 2024, 14:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
публична продан
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: публична продан
Имотът се изнася на публична продан, независимо кой е собственик. Ако длъжникът или ипотекарният длъжник продаде имота след учредяване на ипотеката, имотът пак може да се продаде, независимо кой е новият собственик.
На другите въпроси, отговорите са следните:
1. Регистърът на 4си е публичен и го има на сайта на камарата на 4си. Там ги има всички 4си, а всеки, който е вписан, е "редовен", т.е. легитимен. Ако имате нещо друго предвид под "редовен", то първо уточнете.
2. Гледате удостоверенето за тежести и да е за период 10 г. назад
На другите въпроси, отговорите са следните:
1. Регистърът на 4си е публичен и го има на сайта на камарата на 4си. Там ги има всички 4си, а всеки, който е вписан, е "редовен", т.е. легитимен. Ако имате нещо друго предвид под "редовен", то първо уточнете.
2. Гледате удостоверенето за тежести и да е за период 10 г. назад
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|