Длъжен ли е продавача да промени адресната си регистрация след като продаде даден имот и да уведоми за това институциите с които има отношения - банки примерно? Някой/нещо задължава ли го? Това искам да питам - за купувача е ясно.
Благодаря предварително!
- Дата и час: 24 Ное 2024, 12:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
След продажбата на апартамент...
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: След продажбата на апартамент...
защо за купувача да е ясно? точно обратното според мен, освен в някои екзотични хипотези... както и да е.
Отговорът на въпросите ви е - зависи Зависи какво иска да постигне (законно или не дотам), какво му се рискува и т.н., въпрос на въображение...
По-добре да си ги смени!
Отговорът на въпросите ви е - зависи Зависи какво иска да постигне (законно или не дотам), какво му се рискува и т.н., въпрос на въображение...
По-добре да си ги смени!
- lexter
- Потребител
Закон за гражданската регистрация ви дава отговор на питанките- отваряте и четете.
И не само заради банките...... примерно, а заради вас.
И не само заради банките...... примерно, а заради вас.
- Гост.
- Старши потребител
Четох закона за гражданската регистрация. Там пише, че в някакъв срок трябва да се направи. Но това явно не се случва...
Преди време купих апартамент и до ден днешен през ден-два ми звънят на вратата и ми пълнят пощенската кутия с разни известия до стария собственик за кредити и разни други неща. Обяснявам постоянно, че той вече не е тук....и ми писна вече.
Та затова питах.
Благодаря Ви!
Преди време купих апартамент и до ден днешен през ден-два ми звънят на вратата и ми пълнят пощенската кутия с разни известия до стария собственик за кредити и разни други неща. Обяснявам постоянно, че той вече не е тук....и ми писна вече.
Та затова питах.
Благодаря Ви!
- paneva
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|