- Дата и час: 24 Ное 2024, 12:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нотариални такси при покупка на апартамент
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Нотариални такси при покупка на апартамент
Предстои ми покупка на апартамент с договорна ипотека, данъчната оценка на който е 31 150 лв, продажната му цена е 62 500 лв и ще тегля ипотечен кредит на стойност 54 200 лв. От банка ми казаха, че щом е с договорна ипотека таксите ще се смятат в/у данъчната оценка. Молбата ми е ако може някой да ми каже колко ще ми струва всичко (покупко-продажбата, учредяването на ипотеката, таксите при нотариусите и ако има още нещо)
- zezo21
- Нов потребител
Re: Нотариални такси при покупка на апартамент
В нашата държава само банки ли останахаzezo21 написа: ...От банка ми казаха....Молбата ми е ако може някой да ми каже
Да не би да има наложена забрана за ползване на канторите на
адвокатите и нотариусите
- anserk
- Активен потребител
anserk написа:В нашата държава само банки ли останахаzezo21 написа: ...От банка ми казаха....Молбата ми е ако може някой да ми каже
Да не би да има наложена забрана за ползване на канторите на
адвокатите и нотариусите
А, не си прав, anserk.
Проблемът е, че питащите/нуждаещите се от инфо бягат от адвокатите, както дявол от тамян.
Днес съм в настроение, та ще си позволя да дам един жокер:
zezo21, щом ще купувате имот с кредит, то Вашата Банка работи с конкретен Нотариус. От кредитния ви инспектор ще се осведомите кой е той/тя и ще отидете в кантората, за да получите отговор на въпроса ви. Само да не се издъните и да отдете там с празни ръце, т.е. без документи. Надявам се да получите отговор.
Успех!
-
Melly - Старши потребител
Melly написа:А, не си прав, anserk.
Проблемът е, че питащите/нуждаещите се от инфо бягат от адвокатите, както дявол от тамян.
Днес съм в настроение, та ще си позволя да дам един жокер:
Да не забравя да благодаря за жокера
Така е, но се забравя, когато мине време и се прекъсне допира с банките
- anserk
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|