начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Не знаех че съм наследница

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Не знаех че съм наследница

Мнениеот mutine » 20 Май 2011, 16:45

Здравейте Имам въпрос.Не знаех че съм наследница /никой не ми се обади/ Когато научих вече бяха минали 10 години .Имота придобит ли е по давност от другия наследник който си е извадил нотариален акт само на негово име.
mutine
Младши потребител

Re: Не знаех че съм наследница

Мнениеот namakak » 20 Май 2011, 23:26

mutine написа:Здравейте Имам въпрос.Не знаех че съм наследница /никой не ми се обади/ Когато научих вече бяха минали 10 години .Имота придобит ли е по давност от другия наследник който си е извадил нотариален акт само на негово име.

За давност,трябвало е вие да сте знаели и да не сте имали претенции,доколкото знам :roll:
Питайте адвокат,хонорара за питане не е огромен,може и под 50 лева да е.
Аватар
namakak
Потребител

Re: Не знаех че съм наследница

Мнениеот mutine » 21 Май 2011, 12:18

Благсдаря много че ми отговорихте
mutine
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба