начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ЗАПЛЕТЕНАТА ДЕЛБА -SOS-

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЗАПЛЕТЕНАТА ДЕЛБА -SOS-

Мнениеот kaletka » 12 Юли 2011, 02:15

Здравейте много се радвам че намерих този прекрасен Форум. Моля ВИ да ме раэберете и да ми помогните.През 2000 г. отидх да работя в чужбина .2002г. съпругат ми в мое отсъствие продал съвместният ни апартамент които е предобит ро време на брака.Бракоразводното дело продалжи 3 години а делото за апартамента 5 години да го върна от куповача за което имам решение на съда.2008 г. даржавата го осъди за документна измама .Сега ми предстои да водя дело за подялба на имуштество.МОЛЯ ВИ помогнете ми как щте се дели това което не е негово.Той 2003г. го продава и си взема парите за целият апартамент а сега има претенций за половината от мен.Всчки разходи до тук са за моя сметка и от 2003г. аз стопанисвам жилиштето.Вярвам и се надявам на ВАШАТА помощ. Предварително ВИ БЛАГОДАРЯ.Ако имате вапроси МОЛЯ.
kaletka
Младши потребител

Re: ЗАПЛЕТЕНАТА ДЕЛБА -SOS-

Мнениеот hidden » 12 Юли 2011, 06:29

kaletka написа:как щте се дели това което не е негово.

Делбеното производство няма да бъде между Вас и Вашия съпруг, а между Вас и лицето, на което той е продал своята част от апартамента, защото вече сте съсобственици с него.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот kaletka » 12 Юли 2011, 08:29

От 2007 г. имам решение на съда че арартамента се връщта в старият си вид.А по нутариален акт тои е на името на бившият ми сапруг.
kaletka
Младши потребител

Мнениеот kaletka » 12 Юли 2011, 09:52

Благодаря ВИ много ВИЕ сте първият човек който ми каза това.Всички адвокати с който сам говорила казват ..много тежко дело минимум 10 години защото освен апартамента бащтами ми продаде и къщата си и една земя който сега трябва да деля с него.
kaletka
Младши потребител

Мнениеот nk7702n » 12 Юли 2011, 10:07

Вижте, както ви е писал колегата по - горе, между кои лица е съсобствеността, и с документите при адвокат, защото, ако другите дела са ви се сторили трудни, делото за съдебна делба, ще бъде още по - трудно.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот kaletka » 12 Юли 2011, 11:04

след като съда го върна в старият му вид то съсобственици са бившият ми сапруг и една стая беше за майка му и баща му който починаха в старчески дом.Благодаря за съвет
kaletka
Младши потребител

Мнениеот kaletka » 12 Юли 2011, 13:39

Извинете ама нещто не разбрах. той го продава с фалшиви документи . аз осъждам него и купувача. съда го отнема от новият купувач и го връща на старте собственици.на мен на него (майка и баща починали(.дажавата го осъжда за измама на документи аз бях свидетел по делото.купувача и той не са ми платили разноските по делата до сега.И сега с кого ще ДЕЛЯ?????МОЛЯ ОБЕСНЕТЕ МИ.
kaletka
Младши потребител

Мнениеот Melly » 12 Юли 2011, 14:13

kaletka написа:Извинете ама нещто не разбрах. той го продава с фалшиви документи . аз осъждам него и купувача. съда го отнема от новият купувач и го връща на старте собственици.на мен на него (майка и баща починали(.дажавата го осъжда за измама на документи аз бях свидетел по делото.купувача и той не са ми платили разноските по делата до сега.И сега с кого ще ДЕЛЯ?????МОЛЯ ОБЕСНЕТЕ МИ.

Имате спешна нужда от адвокат, който ще ви обясни надълго и нашироко какви са вашите стъпки напред.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот kaletka » 12 Юли 2011, 14:52

БЛАГОДАЯ . МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ НЯКОИ ДОБЪР ЗА МОЯТ СЛУЧАИ В СОФИЯ????????
kaletka
Младши потребител

Мнениеот kaletka » 04 Юни 2012, 18:13

кой трябва да впише садебното решение в агенцията по вписванията собственика или адвоката?
kaletka
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 04 Юни 2012, 18:21

kaletka написа:кой трябва да впише садебното решение в агенцията по вписванията собственика или адвоката?

Както сте се разбрали- въпрос на договаряне в пълномощното ( последното обикновено е само за съдебна инстанция, освен ако не е уговорено друго).
Не, че нещо против клиентите, но опитът сочи да го върша аз, така щото отпосле стават едни чудеса... ( кой крив, кой прав, кой на булката сват).
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kaletka » 04 Юни 2012, 18:58

СЕГА доиде друг пробрем след като решението небило вписано осъденият го продава на трето лице.и аз сега какво ?ПАК ЛИ ДЕЛА?
kaletka
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 04 Юни 2012, 19:02

Ето, както казах стават чудеса... ( без паника, на мен ми продадоха наскоро имот, въпреки незаличена възбрана и вписани СР).
Дело ще се води.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kaletka » 04 Юни 2012, 19:29

НО сега тези хора са ходили в къшти с садия изпалнител .садията като видял решението и си трагнал веднага.но са казали че друг може да доиде .днес е вписано решението.и сега какво да седна в къшти и да го пазя да не доиде друг садия изпалнител ли?и до кога?
kaletka
Младши потребител

Мнениеот kaletka » 04 Юни 2012, 23:57

РЕИТИНГА Е ДОБРЕ НО АЗ ЧАКАМ ОТГОВОРИ........................
kaletka
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 05 Юни 2012, 01:33

kaletka написа:НО сега тези хора са ходили в къшти с садия изпалнител .садията като видял решението и си трагнал веднага.но са казали че друг може да доиде .днес е вписано решението.и сега какво да седна в къшти и да го пазя да не доиде друг садия изпалнител ли?и до кога?

Правописът отдавам на комуникация през телефон.
Взимайте си книжата по делото и при адвокат.
kaletka написа:СЕГА доиде друг пробрем след като решението небило вписано осъденият го продава на трето лице.и аз сега какво ?ПАК ЛИ ДЕЛА?

защото трябва да водите дело.
Вече ви го написах, сега само повтарям.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kaletka » 05 Юни 2012, 11:40

роли-g много благодаря за успокоението.моля да ми дадете телефон за връска
kaletka
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба