- Дата и час: 23 Ное 2024, 22:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
имам ли права върху собственността
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
имам ли права върху собственността
Здравейте, моят свекър иска да прехвърли/или по-точно дари/апартамент на малолетните ми деца, с "доглеждане"/ако правилно използвам израза/ на съпруга ми.Въпросът ми е, може ли това да стане без моят подпис и съгласие, изобщо може ли да стане само с "доглеждане " съпругът ми ,и аз имам ли права върху имота?Предварително благодаря.
- mariask
- Нов потребител
Re: имам ли права върху собственността
Много ми трябва поне едно мнение.Моля ако може някой да ми отговори..
- mariask
- Нов потребител
[quote="mariask"]Здравейте, моят свекър иска да прехвърли/или по-точно дари/апартамент на малолетните ми деца, с "доглеждане"/ако правилно използвам изразапо-скоро Не / на съпруга ми.Въпросът ми е, може ли това да стане без моят подпис и съгласие Да, изобщо може ли да стане само с "доглеждане "Може и да може, може и да не може...все пак зависи от "доглеждането", но пък от недоглеждането, последиците са тежки съпругът ми ,и аз имам ли права върху имота? НеПредварително благодаря.
- ch3oh
- Активен потребител
Честно казано не разбрах много...особено от това "Може и да може можи и да не може...и от това последиците са тежки...? Става въпрос за това ,че апартамента прехвърли ли се на децата ми дали може да е само с доглеждане на съпругът ми, без мое доглеждане.И аз като тяхна майка изобщо ли нямам право на мнение и т.н....................
- mariask
- Нов потребител
Pırvonaçalno iskam da otbeleja çe sım mnogo ştastliva ot tova çe sım v lex.bg,koyto blog sledya i mnogo obiçam i predi malko nay posle uspyah da se registriram.İmam edin vıpros -dyado poçina(başta na mayka mi) i po zakonen red nedvijimite mu imoti po nasledstvo ostana po dyal mejdu 4-te mu detsa,semeyni sa i vseki si ima 2.detsa.Mayka mi e nay-golyamata sred tyah.Na vseki ot tyah se pada po 25 dekara zemya.Mayka mi çrez noter dade prava na vuyço mi za prodajba na svoyat dyal i toy za tselta bil podal vsiçkite dokumenti na advokata koyto sıs vreme gi e izgubil-no az ne vyarvam na tova,poneje sım protiv prodajbata i iskam dyala i da ostane v semeystvoto ni...te me lıjat.Çuvstvitelna sı kım tozi vıpros,zaştoto izrasnah v rıtsete na baba i dyado i jelaya da se zapazi tova nasledstvo.Vıprosıt mi e - mayka mi imali zakonno pravo za prodajba ştom ima 2.detsa (az i sestra mi)i za da se zapazi dyala i v semeystvoto ni kakvo tryabva da napravya.Vse oşte zemite ne se prodadoha,za sega - i sım ubedena çe dokumentite sa vıv vuyço mi.Blagodarya vi otsega.
- alanya
- Нов потребител
alanya написа:mayka mi imali zakonno pravo za prodajba ştom ima 2.detsa (az i sestra mi)i za da se zapazi dyala i v semeystvoto ni kakvo tryabva da napravya
Нищо не можете да направите, защото вие и сестра ви не сте призовани по закон да наследявате дядо си- майка ви, докато е жива, сама се разпорежда с наследството си.
.п. В нета е пълно с кирилизатори, ако имате проблем в това отношение- моля, пишете на кирилица.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
Благодаря за отгова.Имах малка надежда и то не остана,за голяма жалост.
- alanya
- Нов потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|