начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Spe6no se nujdaq ot pomo6t

Spe6no se nujdaq ot pomo6t

Мнениеот berenica9 » 24 Мар 2009, 16:10

Колеги, искам да попитам дали някой може да ми посочи практика свързана с правомощията на съдия-изпълнителя по чл.431 ал.3 ГПК и по-специално правно основание относно правомощието му да иска разкриване на банкова тайна във връзка със сметките на длъжника!Благодаря предварително!
berenica9
Нов потребител

Re: Spe6no se nujdaq ot pomo6t

Мнениеот 778899 » 24 Мар 2009, 16:28

Ама, Вие прекалихте, КОЛЕГА /с главни, за да се усетите какво имам предвид/! Ако искате, дайте да ви изведем цялото производство, пък и да Ви почерпим накрая, КОЛЕГА! Може би, тогава ще сте доволна?!? То бива, бива...ама, безобразие е...седнете четете, пък ако успеете и да помислите накрая...най-добре ще е, КОЛЕГА!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 24 Мар 2009, 18:32

Хи хи хи....

Реторично си спамя.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 24 Мар 2009, 18:38

чакай и аз...абе, Деки, в агенцията се е появил арматурист, да ти го пратим ли, що ли?!? :lol: :lol: :lol:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 24 Мар 2009, 18:53

Имам такъв случай - известна фирма възлага дълга на съдебен изпълнител.
Вместо последния първо да проучи и набави информация за имуществото на длъжника, той направо пристъпва в изпълнение върху движимо и недвижимо имущество. По-този начин прави запор в пъти повече отколкото е реалният дълг. Засега няма решение на съда (с оглед кой-с кого си прекарва ведомствените новогодишни коктейли - ясно е, че няма Хасан да яде баница).

Не мога да разбера - ако съм шеф на голяма фирма, що ще ми трябва да си правя "Сървайвър" и на Правния отдел и на други отдели. Би трябвало да се пипа умно, по английски.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство