начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

кредити

кредити

Мнениеот milen83 » 25 Окт 2013, 06:39

Имам въпрос,при бързите кредити,когато съм изплатил половината сума и имам забавяне на вноските,после,ако ме съдят връщам остатъка или целия размер на заема
milen83
Нов потребител

Re: кредити

Мнениеот nk7702n » 27 Окт 2013, 01:18

milen83 написа:Имам въпрос,при бързите кредити,когато съм изплатил половината сума и имам забавяне на вноските,после,ако ме съдят връщам остатъка или целия размер на заема

Ако вече сте сключил договор и Ви е отпуснат такъв кредит, значи сте закъснял с питането си. :roll: Отделен въпрос е този какъв договор сте сключил и дали внимателно сте го прочел, преди да го подпишете.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот latinka » 27 Окт 2013, 12:40

връщате остатъка.

Плюс лихви, наказателни лихви, всевъзможни такси, които по всяка вероятност фигурират в договора ви, разноски за съдебния процес и после за изпълнителния. Сумата може доста да набъбне...

Добре е да се консултирате с колега, който да Ви даде по-точен съвет с оглед на това какво точно сте подписали и при какви условия е отпуснат кредита.
latinka
Младши потребител

Мнениеот milley » 01 Ное 2013, 23:52

Ако може да се избегнат бързите кредити, ще е най-добре.
Връщате остатъка, естествено. С лихви за закъснение.
Но гледайте да си плащате вноските навреме, защото стигне ли се до съдебно изпълнение, сумата драстично нараства. И не се заблуждавайте, че ще забравят за Вас. Дълг не умира.
milley
Младши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство