начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

copyright

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

copyright

Мнениеот designer » 28 Ное 2002, 13:17

Pravia bulgarski site v koito imam namerenie da izpolzvam materiali koito sam prevejdal, a syshto taka i snimki koito sa sybirani ot razlichni mesta.
Vyprosite mi sa:
1/ Narushavam li niakakvi avtorskii prava?
2/ Kakvi prava imam az?
3/ Kakvo e Copyright triabva li da go sloja na moia site i kakvo triabva da pisha?
designer

Re: copyright

Мнениеот miron » 28 Ное 2002, 14:10

Otgovorite sa:
1. Da, narushavate avtorskite prava na avtorite na materialite/snimkite, ako gi izpolzuvate bez saglasieto na avtorite, osven ako tam, otkadeto ste gi vzeli izrichno pishe, che moje da se vzemat text-ove/snimki pri opredeleni uslovija i ste gi spazili.
2. Prava varhu prevoda na balgarski, kakto i varhu design-a na site-a (moje bi, ako si e vash)
3. Copyright oznachava avtorsko pravo i se slaga na prozivedenie, koeto sam ste sazdal. Ako site-a si e vash avtorski product - otdolu pishete Copyright (ili (C)) 2002 Designer
miron

Мнениеот designer » 28 Ное 2002, 16:47

Blagodaria za otgovora, no vyznikna oshte edin vypros :)
Ako promenia kartinkata ili texta?
designer

Мнениеот miron » 28 Ное 2002, 20:33

Зависи колко :-)
Ако е толкова, че да не ги познаят авторите ...
miron

Назад към Интелектуална собственост