начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

nelegalen softuer

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

nelegalen softuer

Мнениеот deizi01 » 09 Юли 2004, 14:12

kolegi interesuva me praviat li se ve4e proverki za nelegalen softuer .Koi to4no organ e upalnomo6ten da gi pravi I kakvi sa sankciite?
deizi01

Re: nelegalen softuer

Мнениеот berrista » 09 Юли 2004, 14:56

MIslq 4e s towa se zanimawa ikonomi4eska policiq. a dali se prawqt prowerki prawqt se- naposleduk ima6e edin na6umql slu4ai s konfiskuwaneto na komputerite ot internet club "Matricata"-posle im gi wurnaha-mai im lipswaha dokazatelstwa ili ne6to takowa...
berrista

Мнениеот e » 17 Юли 2004, 12:40

НСБОП има звено, правят проверки, заядат ли се, отиваш на съд. Говорила съм с тях, проверки се правят по фирми, кантори (по-малко), защото с този софтуер се изкарват пари и е редно да се плаща. В чстни домове не знам да има проверки, освен по сигнал. Затова има много безплатни програми, карайте с тях. И с linux (илиlnox, не знам как е).
e

Мнениеот godfather » 17 Юли 2004, 13:14

Abe karaite s piratski, nikoi ne moje da vleze v advokatska kantora
bez razre6enie na sadia. Pone az ne znam da ima takav slu4ai,
a vsi4ki kolegi niamat edna platena programa.
godfather

Мнениеот typa » 17 Юли 2004, 20:53

Браво на вас!...Хубави работи пишете, само ако има начин и мен да светнете как да се скрия от НСБОП няма да е лошо. Имам компютърна зала, съдраха ме от проверки точно за софтуера. Оказва се, че и вие изкарвате пари от него, само дето аз плащам и надплащам. Точно икономическа и НСБОП правят проверки. Не вкарвайте хората в беля, като ги успокоявате. Всички тук сте грамотни хора и съм убедена, че знаете за съществуващия "Закон за авторското право и сродните му права"/ извинете ако не е точно цитиран, но не съм на "ти" с правото/. Ако някой може да намери вратички в него, много моля да ми пише на е-майла. Благодаря!
typa

Мнениеот Гери » 18 Юли 2004, 09:37

За кантори съм изненадана :) нашите компютри са неприкосновени по закон!
Гери

Назад към Интелектуална собственост