начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Писмото ми не достигна в определено време, мога ли да

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

Писмото ми не достигна в определено време, мога ли да

Мнениеот velin_v » 20 Фев 2012, 20:44

Здравейте,
Ще Ви разкажа накратко за моята история и начина по който мога да си отстоя правата.
На 16 и 26 януари изпратих покана декларация по пощата до Молдова. Писмата са препоръчани със приоритет. Писмото от 26 вече е пристигнало. За другото писмо нито от Молдовската поща нито от нашата поща не могат да кажат какво се случва. От Молдова ми казаха че то не е стигнало тяхната страна, а нашата ми препоръча рекламация. Аз обаче имам отношение към това писмо поради това че документа защото със него родителите на бъдещата ми жена трябва да си изкарат виза за да дойдат на сватбата ни на 03.03.2012. За мен рекламация не е точна дума а по скоро публично оповестяване на нехайство и предявяване на съдебен иск.
Как и от къде да започна или направо да платя хонорар на адвокат и той да ме напътства.

Много благодаря за всяко пуснато мнение.

Велин Василиев
velin_v
Нов потребител

Назад към Гражданство