начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

stara emisia bannoti

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

stara emisia bannoti

Мнениеот ashe » 05 Апр 2004, 16:20

Kogato emisiata izlizashe ot obrashtenie ne uspiahme da gi smenim-stava vapros za banknoti ot po 10,5,2,1 leva-emisia 1974g.-ima li niakakav shans-obshto kato suma sa 2000 broia.Ako niakoi ima ideia molia da kaje.Blagodaria vi
ashe

Re: stara emisia bannoti

Мнениеот Toshko » 05 Апр 2004, 16:24

Niamash problemi - shte ti gi obmenqt, no samo v BNB (jultite paveta na "Dondukov")!
Da te predupredq oba4e 4e kursa na obmiana e neizgoden-malko sega6ni pari shte ti dadat vmesto starite
Toshko

Мнениеот ashe » 05 Апр 2004, 16:28

kolko smiatash 4e ste dadat za tezi,koito imam-izviniavai 4e te pritesniavam,no niamam nikakva ideia.Blagodaria ti
ashe

Мнениеот Toshko » 05 Апр 2004, 16:36

Ama ti ne si napisal to4nata suma-napisal si samo 200 br. banknoti ot 1,2, 10 leva ot 1974.
Zna4i to4nia kurs na obmqna e daden v pari4nia salon na BNB, no naistina beshe zle-az kato hodih beshe neshto ot sorta na.. 0,0001 segashni pari za 1 lev stari ili neshto podobno.
Nulite moje i da gi burkam :) no ne bqha malko, taka 4e..... :-)moje i da si gi zapazi6 starite pari, sled vreme moje da imat antikvarna stoinost.
Toshko

Назад към Взаимопомощ