начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Фондация

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Фондация

Мнениеот Йончев » 13 Сеп 2004, 10:41

Я! Вече съм спокоен не само аз се точа да давам акъл за пари!
Това е похвално, браво "ippon"!
Смятам че това е правилно!
Йончев

Re: учредителен акт

Мнениеот 200 лв...става » 13 Сеп 2004, 16:45

Ами ако си готова, да действаме....Звънни на 0887695928(Митко) - трябва да се видим и да обсъдим какво точно искаш, в каква насока ще работи фондацията, да се измисли най-добрия вариант.
200 лв...става

Re: учредителен акт

Мнениеот донна2 » 13 Сеп 2004, 17:01

колега това не е форум за набиране на клиенти
донна2

Мнениеот ippon » 13 Сеп 2004, 19:04

тъпото име е сквързано с много години прекарани от мен на татами .би могло да се преведе на български като "Туш" т.е чиста победа.Качествената стока има висока цена,останалото е симулация.
ippon
Потребител

Мнениеот Йончев » 14 Сеп 2004, 10:42

Виж сега ippon - тъпото име се отнася за онзи s_ogled_na_gornoto, за него беше (ама то наистина си е тъпо), не за теб приятелю!
Йончев

Мнениеот ippon » 14 Сеп 2004, 13:27

о кей.да си жив и здрав и винаги в добро настроение.
ippon
Потребител

Мнениеот Водолей » 02 Окт 2004, 08:16

Виж и учредителния акт на фондация "Интернет България" http://internetbulgaria.org/
Водолей

Предишна

Назад към Взаимопомощ