начало

КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите   КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите  

sos въпрос за неблагодарника-измамник

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

sos въпрос за неблагодарника-измамник

Мнениеот marulka » 04 Дек 2007, 12:32

моля посъветвайте ме какъв документ трябва да подпише съпругът ми че се отказва от правото на собственост върху недвижимите ми имоти лично мой придобити по време на брака със средства на баща ми тъй като неблагодарника може да ми спретне номер и при евентуален развод да ги поделим :shock: трябва ли да ги даря или продам на моя роднина....разбрах че все още няма брачни договори....притеснена съм моля който желае и знае как да ми помогне благодаря
marulka
Нов потребител

Мнениеот ch3oh » 04 Дек 2007, 12:49

...като си помисля, колко мъже са били ограбвани по същия начин....
Ако се говори сериозно - наемането на адвокат няма да Ви се размине. Делата за доказване на изключителен принос никога не са били лесни. Надявам се, че вече сте си изяснила, че недвижимите имоти, които възмездно сте придобила по време на брака по смисъла на чл. 19 от СК са колкото Ваши, толкова и на "неблагодарника".
ch3oh
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ