начало

КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите   КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите  

Ще ми помогнете ли ?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ще ми помогнете ли ?

Мнениеот Mari27 » 18 Яну 2008, 20:06

Работя на два трудови договора в 2 предприятия. Те се обединиха в едно точно в момента в който бях решила да тегля кредит. Бях одобрена, но сега ми искат някаква служебна бележка от която в банката да разберат, че все още съм служител на предприятието. В нашия ТРЗ ми казаха сама да си нашиша текста на бележката, но аз нито знам как, нито по кой закон. Може ли някой да ми покаже подобна бележка?

Благодаря,
Mari27
Нов потребител

Мнениеот system » 18 Яну 2008, 21:15

СЛУЖЕБНА БЕЛЕЖКА

Днес: .... 2008 г. "Гъдьо и Пенчо" ООД (или каквото е там името на предприятието) седалище и адрес на управление: гр. ................... ул. № издава настоящата в уверение на това, че лицето .............................. ЕГН ....................... адрес: ................... се намира вм трудово правоотношение с "Гъдьо и Пенчо" ООД по силата на трудов договор № ......... от ............ (дата) и заема длъжноста ........................................

УПРАВИТЕЛ (ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР - В ЗАВИСИМОСТ КАКВО Е ДРУЖЕСТВОТО) ПОДПИС:

Евентуално: за времето от ... до ... е получавала възнаграждение, както следва:
Януари: ...
Февруали ...

и т. н.
system
Активен потребител

Мнениеот system » 18 Яну 2008, 21:17

Зная, че се пише ДЛЪЖНОСТТА с две Т, на клавиатурата ми е калпава, така че извинете !
system
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ