- Дата и час: 27 Фев 2025, 17:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
въпрос-моля помогнете.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос-моля помогнете.
Един от поръчителите съм по заем теглен от мои близък роднина преди години,след като тои не успя да си погасява заема,съдът налижи запор на заплатата на един от поръчителите,тъи като другите сме безработни,студенти и т.н.Сега този поръчител е завел дело срещу всички нас и питането ми е: има ли основание за това,защото и аз като него съм поръчител и какви биха били последствията за мен от това дело.Какви савети бихте ми дали.Благодаря предварително.
- kocak
- Нов потребител
В правото си е да заведе такова дело. Той е солидарен длъжник, заедно с вас. Не е длъжен да плаща изцяло кредита, за който е бил поръчител заедно с вас. Задължението е общо.
Сега ще платите и разноските по делото. И ако не му заплатите сумите, които е давал е възможно да си изкара изпълнителен лист, на основание съдебното решение и да образува изпълнително дело.
Сега ще платите и разноските по делото. И ако не му заплатите сумите, които е давал е възможно да си изкара изпълнителен лист, на основание съдебното решение и да образува изпълнително дело.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|