начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Регресен иск

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регресен иск

Мнениеот 111 » 23 Фев 2005, 22:24

Значи преди време продадох "сиерката", за съжаление, но просто се налагаше:((((((!!!!!!
Аз я карах със генерално пълномощно, продавача ми беше познат и нямахме проблеми!Когато аз тръгнах да я продавам, направихме същата процедура със новия продавач, като условието беше, че той ще успее да я прехвърли сам, в смисъл има познат нотариус за договора или ако не успее след време ще дойде да направим договор както си му е реда!
За съжаление момчето е направило ПТП с колата и собственика по талон е получил известие от някакъв застрахователен фонд за регресен иск: причината е че е преотстъпил автомобила на неправоспособен водач!
Никои не може да обясни къде му е била книжката на оня пич и защо му е била взета!
Та този фонд си иска парите в срок или ще има дело (сумата е малка-265 лв., щото е нахендрил някаква ладичка) и този мой приятел се притеснява и не знае какво ще прави!
Онова момче, на което продадох колата засега нищо не е внесло и тепърва ще ходи да се разправя със застрахователите!Обаще срока си тече и онези като нищо магат да си пуснат делото във ход! На мен също ми е притеснено щото донякъде и аз се чувствам виновен, че веднага не направих договор а му дадох аванта на пича ( все пак 100 лв. разходи са).
И сега не знам каква ще я правим!
Един приятел предлага собственика по талон или аз да обявим, че колата е открадната, в смисъл, че е дадена на този пич за някакъв срок и той не ще да я върне и така!
Та не знам какво ще стане и какво да очакваме!
111

Re: Регресен иск

Мнениеот Ant » 24 Фев 2005, 01:31

Пази се от такива приятели.
Може още повече да загазиш.
Ant

Назад към Взаимопомощ