За пръв път подавам документи за регистрация на сдружение и получих разпореждане за следното:
1. Посочено ми е , че не е посочен начина на представителство.
В устава, приложен към заявлението е записано "Сдружението се представлява от УС". Сега следва може би да уточня , че всеки член на УС може да представлява ЮЛ заедно или поотделно. Мисля, че това е достатъчно , но не знам следва ли да уточнявам има ли избран председател на УС или не.
2. На следващо място в разпореждането на съда е записано ""Учредителното събрание е проведено една година преди подаване на заявлението" . Аз не знам в закона да е визиран срок за подаване на заявлението след провеждане на учредителното събрание, но може би греша и моля за съвет как да постъпя???
- Дата и час: 27 Фев 2025, 10:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЮЛНЦ-моля за съвет!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Веднага си личи,че сте далече от истината и пак няма да се справите сам,затова вместо да се "самолекувате"-обърнете се към адвокат.
- utinonabuti
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|