- Дата и час: 27 Фев 2025, 07:14 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Декларация за истинността на посочените данни
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Декларация за истинността на посочените данни
Моля за помощ. Във връзка с признаването на дипломата ми за висше образование от МОН изискват от мен "Декларация за истинността на посочените данни и за това, че им е известна отговорността за представяне на неверни данни, която се носи по реда на Наказателния кодекс на Република България". Моля някой да ми даде образец на тази декларация, тъй като, при всичките ми опити да я намеря в интернет, нямах успех. Предварително благодаря.
- lidiad
- Нов потребител
Re: Декларация за истинността на посочените данни
ДЕКЛАРАЦИЯ
Долуподписаната Джиджавка от Жюлюница
ДЕКРЛАРИРАМ
За истинноста на посочените от мен данни.
Известна ми е отговорността по чл. 313 от Наказателния кодекс.
Дата ..............
Подпис .............
Долуподписаната Джиджавка от Жюлюница
ДЕКРЛАРИРАМ
За истинноста на посочените от мен данни.
Известна ми е отговорността по чл. 313 от Наказателния кодекс.
Дата ..............
Подпис .............
-
Djidzafka - Потребител
Re: Декларация за истинността на посочените данни
Аз мислех, че е някакъв образец, но щом това е достатъчно, благодаря за отговора.
- lidiad
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|