начало

Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент

Стар закон

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Стар закон

Мнениеот archi » 26 Май 2009, 15:13

Здравейте, може ли някой да ми каже по кой закон или наредба се е разрешавало строителство на подземен топлопровод през частен имот през 1968 - 1973 г. и евентуално има ли някой Правилника за приложение на Закона за планово изграждане на населените места - Изв., бр. 76 от 20 ноември 1960 г. Много благодаря предварително на тези, които се отзоват на молбата ми!
archi
Нов потребител

Re: Стар закон

Мнениеот Гост. » 26 Май 2009, 16:27

За имането- повечето колеги го имаме.

Мнението Ви съдържа 249101 знака. Максималният позволен брой е 60000.

Имах желанието да ви изпратя това занимателно четиво, но системата изпраща по-горе изложеното съобщение.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот lenka84 » 26 Май 2009, 16:35

Във връзка с темата бих искала да Ви попитам: откъде мога да намеря Закон за банките от 1947г. като изключим ходенето по библиотеки?
Благодаря Ви!
lenka84
Нов потребител

Мнениеот archi » 26 Май 2009, 17:38

Благодаря на poli_g. А бихте ли го изпратили на e-mail: a.gencheva@abv.bg Аз съм архитект, не съм юрист, но в момента помагам на Ваши колеги и въпросният закон е необходим за дело, което ще се гледа в понеделник 01 юни. Ще бъда много благодарна, ако ми помогнете!
archi
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ