начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Мога ли да съдя за това?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Мога ли да съдя за това?

Мнениеот possitiv3 » 20 Сеп 2010, 15:35

до xnikolanx : първо явно не си много умен щом ходиш се занимаваш със скайп заплахи с момиче което уж обичаш .... второ щом е писано от твоя скайп акаунт към нейния няма абсолютно никво значение, ти ли си писал или не (сугурен съм на 200 %, че си ти), и ще е в твоя тежест да докажеш обратното; трето - за неимуществени вреди много трудно ще се бориш в твоя случай (наглед чистото ти съдебно минало, и останала информация която си споделил за себе си в публичното пространство а.к.а. ИНТЕРНЕТ); четвърто - хващай са в ръце и спри се занимаваш с генгста войни защото както изтъкнаха колегите по- нагоре само ще затъваш и нещата ще стават още по - лоши и то за теб....
Не обиждай човека, който се опитва да ти помогне ! Уважавай чуждия труд !
possitiv3
Потребител

Мнениеот xnikolanx » 20 Сеп 2010, 19:28

lexy21 написа:Господине,
Книгата съдържа вярна информация за Вашите изявления - признахте, че сте ги написали сам.
Собствената правна оценка / закана с убийство/на вярно отразено поведение не е набедяване, но щом ви се спори с ВКС, дерзайте.
Разсъждавайте си за естеството на "хвърчащите листи", /ако бяха подвързани, примерно, дали щеше да има разлика :wink:/ и дали отразеното в тях очертава признаците на престъпление по НК:
xnikolanx написа:...единсвеното нередно нещо в тия хронологии беше доколкото си спомням(понеже дознателката ми ги чете, и ми задаваше въпроси. А накрая дори ги погледнах лично тия принтирани листи дето оная и е предоставила.) беше ,че единия скайп я питаше въпрос "не те ли е страх от отмъщение".. на това е абсурдно да се гради обвинение...

Вие по-добре може да прецените. Приятен ден от мен!
Къде видяхте да я заканвам с убийство, господине?
possitiv3 написа:до xnikolanx : първо явно не си много умен щом ходиш се занимаваш със скайп заплахи с момиче което уж обичаш .... второ щом е писано от твоя скайп акаунт към нейния няма абсолютно никво значение, ти ли си писал или не (сугурен съм на 200 %, че си ти), и ще е в твоя тежест да докажеш обратното; трето - за неимуществени вреди много трудно ще се бориш в твоя случай (наглед чистото ти съдебно минало, и останала информация която си споделил за себе си в публичното пространство а.к.а. ИНТЕРНЕТ); четвърто - хващай са в ръце и спри се занимаваш с генгста войни защото както изтъкнаха колегите по- нагоре само ще затъваш и нещата ще стават още по - лоши и то за теб....

НЕ, ГРЕШИШ!

Не е писано от моя скайп акаунт,точно това казвах. НЕ Е! Писано е от някакви други скайп акаунти, които тъжителката представя за мои. Това не минава ли за набедяване?
xnikolanx
Младши потребител

Мнениеот possitiv3 » 20 Сеп 2010, 23:55

ем не не е защото по тази твоя логика както аз написах по - горе, че съм убеден че ти си писал от онзи скайп може да седнеш и мене да съдиш в набеждение и че видиш ли съм ти уронил името и авторите (питам се ти да не си някой политик или автор на книга, че името ти да е значимо, ама това е друг въпрос). Мнението ми остава същото стига се занимава с глупости.
Не обиждай човека, който се опитва да ти помогне ! Уважавай чуждия труд !
possitiv3
Потребител

Мнениеот xnikolanx » 21 Сеп 2010, 00:22

логиката не е същата. ти си убеден, а тя ме обвинява в престъпление!( тоест нее само убедена ,но и ме обвинява,опитвайки се да ме съди,ти не ме съдиш)
xnikolanx
Младши потребител

Предишна

Назад към Взаимопомощ