начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

съобщения за прекратяване на граждански брак - Образец ЕСГРА

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съобщения за прекратяване на граждански брак - Образец ЕСГРА

Мнениеот ifand » 11 Окт 2010, 17:02

Здравейте, колеги.
Моля за малко помощ, защото по принцип не се занимавам с разводи, но искам да направя услуга на приятелка. В призовката за първото заседание пише да носят попълнени съобщения за прекратяване на граждански брак - Образец ЕСГРАОН ТДС № 2 ПБ.
Може ли някой да ми изпрати такъв образец, защото никъде не успях да го намеря, включително и в ЕСГРАОН.
Много ви благодаря.
ifand
Младши потребител

Re: съобщения за прекратяване на граждански брак - Образец ЕСГРА

Мнениеот dimist » 11 Окт 2010, 17:40

Аз лично го разпечатвам от АПИС, но трябва да имаш абонамент. Ако си от София, в копирните бюра на Търговски дом има бланки, или поне имаше преди доста години, но не вярвам да са ги изхвърлили, там има много колеги които още пишат на машина.
dimist
Потребител

Мнениеот ifand » 11 Окт 2010, 19:18

За съжаление нямам достъп до АПИС в момента. Много ще съм благодарна, ако можете да ми го изпратите по някакъв начин, да го копирате тук или на адрес: ifand@lex.bg
ifand
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 11 Окт 2010, 20:33

:wink:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот ifand » 12 Окт 2010, 09:32

Много благодаря.
ifand
Младши потребител