Получих уведомително писмо от гаранционен фонд, че не съм платил гражданска отговорност. В писмото се казва че имам 14 дена от датата на подаване за да се защитя в противен случай ме подават за написване на АКТ. Автомобилът не се използва и в този 14 дневен срок можех да го спра от движение но въпросното писмо дойде на 16 ден. Писмото не е препоръчано, няма пощенско клеймо, няма обратна разписка, намерих до на пода хвърлено с рекламите а имам здрава пощенска кутия.
И така предполагам че вече имам АКТ.
Искам да го обжалвам, имам друг автомобил на който всичко му е изрядно. Нямам никакви ПТП, имам само един АКТ през живота си за неправилно паркиране. Имам ли някакви шансове да отпадне акта.
Също така искам да заведа дело срещу гаранционен фонд за притесненията които ми причиниха както и за пропуснати ползи. Какво трябва да направя?
- Дата и час: 25 Фев 2025, 20:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Обжалване на АКТ за гражданска отговорност
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|