Здравейте!
Имам нужда от съвет.
Работя към фирма като касиер. Преди няколко дни обаче обраха касата. Директорът иска да ме уволни тъй като предният ден в бързината съм забравила ключа на касата в самата стая. Иначе охраната на касата се състой от 3 врати - 2 дървени без специални ключалки и една решетка, която също е с обикновена ключалка. Има и охрана от един човек, който е 5 етажа по надолу и нищо не е чул. По лошо стечение на обстоятелствата кражбата е станала именно в смяната на човека с когото живея във фактическо съжителство. Кражбата е установена рано сутринта от трети човек работещ на същото място, но сигнал подадох самата аз 2 часа по късно (просто никой друг не се е сетил да звънне в полицията). Сега вече полицията разследва.
Въпросът ми е: Има ли основание директорът да ме уволни (защото именно с това ме заплашва)? И човека с когото живея също?
Има ли основание да иска от мен да връщам откраднатите пари?
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!
- Дата и час: 25 Фев 2025, 19:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помощ - преди няколко дни обаче обраха касата
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Помощ:(
На Ваше място бих се притеснявал за други неща в момента ... /от това, което описвате .../
- inspectora
- Активен потребител
Re: Помощ:(
какво имате в предвид
- maims
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|