начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Къде мога да се оплача от некоректен адвокат?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Къде мога да се оплача от некоректен адвокат?

Мнениеот temidadr » 07 Юли 2011, 14:55

Вече е факт, че "адвокатската грешка" предреши изхода на събитията! Аз успях да спечеля делото, но невписаната искова молба ми попречи да си взема паричките, които ми дължат, защото излезе една ипотека преди решението на съда и сега просто пия студена вода... Исковата молба беше заведена през март 2008г., а следващата продажба с вписана ипотека е от август 2008г. Решението на съда в моя полза влезе в сила 2010г. Сега на който и да се жалвам никой няма да ми помогне да си върна паричките! Поне такова е мнението на много адвокати с които се консултирах, с надеждата че някой от тях се е сблъсквал с такъв казус, но уви...! Все пак искам да благодаря на всички Вас за мненията и отделеното време!
temidadr
Младши потребител

Предишна

Назад към Взаимопомощ