начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Шпионски простотии

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Шпионски простотии

Мнениеот alex_petrov » 19 Авг 2011, 19:34

Преди време отделих едната стая вкъщи и си направих нещо като малък киносалон - ТВ, няколко тонколони и т.н. После реших да ги включа и към 2-та компютъра в други 2 стаи, така че се наложи цялото това сложно нещо да го свържа с едно доста специално устройство, което едвам намерих. Тъй като беше сравнително скъпо го взех под наем за 1г подписвайки срочен договор за този период. Цялата тази конфигурация през която мога да пускам от компютрите филми и интернет към ТВ-то и обратно един ден спря да работи. Тъй като процедурата с хардуерната фирма, която го поддържа е малко бюрократична реших на своя глава да го отворя и ако е нещо леко аз да го оправя. Какво беше учудването ми когато намерих вътре скрита камера и микрофон.

Моето желание е да покажа на фирмата, че съм ги сгащил и да прекратим договора без много шум и аз да търся друг вариант след това, но предполагам ще се направят на разсеяни и ще искат да им платя неустойката, което мисля, че ако не друго поне моралното право имам да не направя.

Въобще какво мога да направя в случая и как да се позова на прословутия чл. 32, ал.2 от конституцията или ЗЗП ?
alex_petrov
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ