начало

245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища 245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища

Моля Ви помогнете...

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля Ви помогнете...

Мнениеот sneja_15 » 08 Окт 2011, 19:12

Здравейте! Имам нужда от малко помощ и ще се радвам, ако някой може да ми даде отговор на въпросите. Баща ми заведе дело за граждански иск и имаше един адвокат, на който му плати 500лв. Делото беше спряно от 2007г. до момента докато излезе решението с присъдата. В момента новата адвокатка принуди баща ми да подпише договор за правна защита на името на двама адвокати(тя и още 1 жена). Каза ни, че сумата от 500 лв не може да бъде добавена към изискваната сума. Отделно не пожела да добави и медицинските разходи. Като капак адвокатката ни иска да й плащаме ДДС, което го взима държавата. И така излиза в крайна сметка, че тя взима много повече от това, което може да получим в бъдеще. Имали някакъв начин по който може да си възстановим всички тези суми и да решим проблемите си? Благодаря предварително на всеки, който ми пише!!!
sneja_15
Младши потребител

Re: Моля Ви помогнете...

Мнениеот law_master » 08 Окт 2011, 19:24

Здрасти, начинът е като се спечели делото, тези суми се възстановяват от изгубилата страна съобразно уважената част от иска. Но трябва да бъде направено искане за възстановяването им. Съдът не ги присъжда служебно. Колко коректни са действията на новата ви адвокатка е друг е въпрос.
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ