начало

245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища 245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища

Решението на ОК съд отменя ли РС?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Решението на ОК съд отменя ли РС?

Мнениеот raza68 » 24 Окт 2011, 20:27

Имам следния проблем. Осъдена съм от РС да заплатя на лице А 500 лева за адв. разноски и 60 лева в полза на РС за направени разноски. Обжалвах в ОС и постановиха да заплатя на лицето А 250 лева. Веднага му ги изплатих. Днес ми се обади адвоката на лицето А, че дължа още някакви пари, които РС, бил постановил - но не ми каза за какво и колко. Аз и не попитах, за да не злепоставя моя "адвокат", който каза, че щял да провери - за какво става въпрос - ама към края на седмицата. Да, като прочетох решението на РС - не съм изплатила 60 лева - ама те нали са за РС. А ОС - реши да изплатя - 250 лв, които вече съм изплатила - имам бележка от записа.
Другият адвокат чак на личния ми мобилен ми се обажда, чак пък да е притеснен за разноските на РС? Нали не трябва да плащам - 500 лева, които РС ми наложи да изплатя, тъй като ОС постанови 250. И моя адвокат така ми каза - но моля - ако някой може да се изкаже...
raza68
Младши потребител

Re: Решението на ОК съд отменя ли РС?

Мнениеот portokal » 25 Окт 2011, 09:09

Ако пише, че го отменя, значи го отменя. Ако не пише, не го отменя. ;) Най-вероятно ОС е отхвърлил жалбата ти и 250-те лева са извън онези пред РС.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Назад към Взаимопомощ