начало

Майката на българския европрокурор е загинала при пожар Майката на българския европрокурор е загинала при пожар

Молба за помощ> Смяна на СУМПС при наличие на обжалване НП

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Молба за помощ> Смяна на СУМПС при наличие на обжалване НП

Мнениеот kalinorela » 19 Яну 2012, 12:35

Здравейте,
имам следния казус:
Валидността на шофьорската ми книжка изтича в края на този месец(1.2012г.), но аз имам насрочено дело по жалба към НП(в началото на месец април).
При подаване заявление за нов документ в Общината, не предоставих талона си, който беше отнет при написването на Акт-а от КАТ(1.8.2010г.)
Предполагам, че ще получа шофьорската си книжка, но Акта, с който карам няма да е валиден към новия документ(СУМПС).
Може ли да се направи нещо, което ще ми позволи да шофирам легално, докато излезе решението на съда? Евентуално документ от съда или КАТ?

Предварително ВИ благодаря за отделеното време и помощта!

С уважение,
К.О.
Аватар
kalinorela
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ