Здравейте,
Бих искал да ви запозная с моя казус и Ви моля за съвет:
Договорът ми с мобилен оператор е преподписан, макар да съм си подал едно месечно предизвестие, както е описано в договора ми и са предявили претенция за сума (не голяма), която съм им дължал заради не платени такси. Имам и копие от самия документ, който предоставих на две фирми за събирания на задължения и се отказаха от техните преденции, но се появи трета, която вече ме заплашва със събиране на имущество и отношението на служителите им е меко казано неуважителен. Един път случайност, втори път съвпадение, но вече трети път си е тенденциозно и според мен е злоупотреба и неуважение към клиента.
Вече бих искал да започна дело за тормоз и освен да докажа, че неправилно се изискват тези средства от мен, а и за обезщетение.
Нормално ли е мобилен оператор да ми дава личните данни на три други фирми?
Държавните органи не ми обръщат внимание, КЗП ме посъветваха да си заведа дело, два пъти съм ги им пращал жалби(за 12 месеца), очаквам отговор от КРС в скоро време, бях в приемна на МВР - почти никаква полза, отказах се да подам жалба за тормоз, защото не бил доказуем, а ако подам при тях сигнал няма да мога да подам такъв в прокуратурата, което мисля да направя в близките дни. Разговарял съм със служители на фирмата и трябва да си заплатя задължението, включително и днес. Но как ще плащам за нещо, от което съм се отказал в законовия срок!!!
Бих искал да попитам има ли адвокат, който би се заел с подобен процес и колко ще ми струва?
Допълнителна информация ще добавя при необходимост.
Благодаря Ви предврително.
P.S.:Нaясно съм, че този форум вероятно се чете и от адвокати на някоя от тези фирми и затова съм спестил конкретните имена на съответните фирми.
- Дата и час: 25 Фев 2025, 07:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Автоматично преподписване на договор с мобилен оператор ...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|