начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Давностен срок на издирвано МПС

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Давностен срок на издирвано МПС

Мнениеот ivan_dimov » 30 Май 2012, 16:56

Здравейте, преди 3 години си купих МПС регистрирано и карано в България поне още толкова. Преди месец при посещение в КАТ за смяна на регистрационен талон, ми бе съобщено, че Италия го дири от 2004 година. Съответно го предадох доброволно и зачаках 30 дневния срок, в който страната ищец да обяви има ли или няма претенции. Вчера разбрах, че има такива след 8 години! Това ми беше съобщено от полицая занимаващ се с преписката. Не мога да се свържа с него а за съжаление нямам, засега, възможност да го потърся лично. Въпросът ми е, има ли давност (бях чул, че е 5 години или 20...) и колко е? Възможно ли е да предявя някакви претенции и какъв е редът? Благодаря.
ivan_dimov
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ