начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Пирон в Гумата и непочистени улици

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пирон в Гумата и непочистени улици

Мнениеот hunter86_bg » 11 Юни 2012, 21:55

Здравейте ,
Днес доста се рових във форума , но не можах да намеря нищо което да съответства на моя проблем.Днес изкарах мотоциклета си за да го заредя и хем да се поразкарам . Когато стигнах до бензиностанцията забелязах един пирон да стърчи от задната гума ... Направо пребледнях , напълних по-бързичко и веднага се прибрах.
Въпроса ми е следния: "Има ли някаква възможност да търся съдебна отговорност на общината за непочистените улици в града и в частност в квартала в ,който живея ? Какво мога да предприема имайки предвид ,че една задна гума на мотоциклет струва повече от минималната заплата в България?
Благодаря предварително за вашите отговори.

Страхил Николов
hunter86_bg
Нов потребител

Re: Пирон в Гумата и непочистени улици

Мнениеот TheOldMan » 11 Юни 2012, 23:10

Това е несериозно... не може общината да е отговорна за пирон на улицата. Отделно... погледнато от фактическа гледна точка не е ясно къде точно е набодена гумата - на общинската улица, или в двора ви, или на територията на бензиностанцията, която е грижа на нейния собственик...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ