начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Изнасяне от квартира

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Изнасяне от квартира

Мнениеот georgi_ivanov » 14 Авг 2012, 22:00

Здравейте,

изнасям се от квартира с хазяи и имам нужда от съвет за действие. Чух хазяите да се заканват, че щели да ми задържат вещи, а аз изрядно съм си платил всичко в срок и нямам задължения към тях. В случай, че се опитат в момента на изнасяне да ми задържат вещи как да постъпя? Към кого да се обърна? Ако например ме заключат, докато пренасям своите вещи какво да направя? Всички задържани вещи са вид кражба нали така? Как да постъпя, за да защитя собствеността си?

Благодаря за отговора.
georgi_ivanov
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ