начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Водя ли се на отчет в детска педагогическа стая?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Водя ли се на отчет в детска педагогическа стая?

Мнениеот ivan40 » 28 Авг 2012, 22:08

Благодаря на човека който ми разясни на лично. Темата е приключена. :D
Последна промяна ivan40 на 28 Авг 2012, 23:54, променена общо 1 път
ivan40
Нов потребител

Re: Водя ли се на отчет в детска педагогическа стая?

Мнениеот neutralen » 28 Авг 2012, 22:46

Когато те викат по телефона не си длъжен да отиваш, щото не знаеш кой ти се обажда, но ако получиш писмена Покана или Призовка от съответната служба следва да се явиш, щото ако не отидеш просто си проваляш бъдещето.
Нямаш си на представа с какви хора си имаш работа. Не знам що за човек си, но бъди внимателен и не прави глупости, ти си едва на 17 години.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 29 Авг 2012, 08:00

Чудо невиждано - нещо да приключи преди да е започнало. Дано да е така.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 29 Авг 2012, 11:26

ivan40 написа:Благодаря на човека който ми разясни на лично. Темата е приключена. :D

:roll: Ми, така като гледам статуса ти- ти нямаш активирана опция " да получавам ЛС". Явно само модератор може да ти пише- направо благодари на него( ако изобщо ти е писал, де).

neutralen написа:Когато те викат по телефона не си длъжен да отиваш, щото не знаеш кой ти се обажда......

Телефонната депеша е като писмената, неутрален.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот neutralen » 29 Авг 2012, 13:21

Разбира се че е така, но само когато има висящо производство. Иначе -"трябва да платите едни пари, щото да не образуваме дело" - разни схеми за телефонни измами.
neutralen
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ