начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Вписване на съдебно решение

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Вписване на съдебно решение

Мнениеот kellymt » 01 Окт 2012, 10:33

Здравейте, трябва да впиша едно съдебно решение. От агенцията по вписванията ми казват,че трябва да представя 3 заверени преписа ,но аз имам само две.
(2) (изм.,ДВ,бр.86 от 1997 г., бр.5 от 2001 г.) За вписване на нотариалните актове по чл.4, буква "а" се представят два еднакви първообраза от тях. За вписване на всички други актове по чл.4, букви "б" - "и" се представят оригиналът и официално заверен препис от него или два такива преписа, ако не може да се представи оригиналът, съответно два нотариално заверени преписа от обявените завещания с предмет недвижим имот и права върху недвижим имот. Когато вписването се извършва по молба на нотариус, се представят три еднакви екземпляра, съответно три преписа.
До колкото разбирам от написаното,са ми необходими само два преписа.
kellymt
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ