начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Доказателства по гр. д. на електронен носител?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Доказателства по гр. д. на електронен носител?

Мнениеот boliarcheto » 24 Окт 2012, 01:40

Здравейте.
Трябва да представа като доказателства по гражданско дело копия от страници на някои вестници. Тъй като страниците са много (над 100), не ми се иска да ги представям разпечатани на хартия - делото ще стане много дебело, а и отпечатването им ще ми излезе доста скъпо. Тъй като въпросните страници така и така са снимани с фотоапарат, възможно ли е да представя като доказателство CD със записани на него файловете (снимките)? Ще бъде ли прието такова доказателство от съда?
Все пак това са печатни материали по смисъла на чл. 187 от ГПК и би трябвало според мен.
boliarcheto
Младши потребител

Re: Доказателства по гр. д. на електронен носител?

Мнениеот Pause » 24 Окт 2012, 11:18

По смисъла на Чл.3 ЗЕДЕП доказателствата са на електронен носител и може да се представи по аргумент на Чл.184 ГПК.Дали ще бъде прието съда ще ви отговори. :D
Аватар
Pause
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ