- Дата и час: 24 Фев 2025, 23:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПОМОЩ!!! Държавата е полудяла!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
ПОМОЩ!!! Държавата е полудяла!
Благодаря ви!!!
Последна промяна ivan_veskov на 23 Ное 2012, 15:48, променена общо 3 пъти
- ivan_veskov
- Младши потребител
Re: ПОМОЩ!!! Държавата е полудяла!
Имате ли копие от заповедта за "обиск"? Кой съдия е подписал тази дивотия? Направо не мога да повярвам, че някой ще конфискува хардуера за да търси в него паролата на някакъв сайт ...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Е по кой текст от НК е образувано досъдебно производство? Защото аз текст "кражба на парола от Фейсбук" не намирам в НК! Пък и фейсбук...откога стана чак толкова важно кой ти влиза във ФБ акаунта? Това е абсурдно, ако е истина.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
319а, 319б - там някъде...
- sunshine_75
- Потребител
Какво мога да направя по въпроса. Има ли институция или гражданско сдружение което реагира на подобни изродщини, сякаш сме още при бай Тошо. Вече си мисля за Господари на ефира, но наистина не искам да ставам известен с подобна глупост.
Последна промяна ivan_veskov на 22 Ное 2012, 14:30, променена общо 1 път
- ivan_veskov
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|