начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Полиция и Община срещу Гражданина Х

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Полиция и Община срещу Гражданина Х

Мнениеот ivan_veskov » 11 Дек 2012, 15:11

щ.
Последна промяна ivan_veskov на 12 Дек 2012, 13:18, променена общо 1 път
ivan_veskov
Младши потребител

Re: Полиция и Община срещу Гражданина Х

Мнениеот alexdb » 11 Дек 2012, 15:20

ivan_veskov написа:Здравейте. преди месец компютърът ми услужливо беше конфискуван от икономическа полиция по подаден сигнал от частно лице за проникване в чужда интелектуална собственост, ТОЕСТ ОБВИНЯВА МЕ ЧЕ СЪМ МУ ХАКНАЛ ФЕЙСБУКА. Страно дали щяха да му уважат жалбата ако не беше в близки връзки с общинарите в града. За нещастие компютърът го използвам не само за домашни нужди, а и за работа. В случая работата ми беше възпрепятсвана, респективно имам и пропуснати ползи. СИГУРЕН съм, че при експертизата(не знам какво чакат вече цял месец) няма да открият нищо уличаващо в каквато и да е насока. Въпросът ми е: имам ли основание да съдя лицето подало жалба, или икономическа полиция за пропуснати ползи или за заблуда на полицията например с цел разчистване на сметки, или по някой друг параграф. Иначе утре някой може да каже, че имам труп в багажника на колата и да я вземат за мудна експертиза траеща 2-3 месеца.
Благодаря Ви предварително.
Компа с официалното становище очаквам да ми го върнат до 1 седмица, по думите на полицая разследващ.

Ами за можене ще можеш да ги осъдиш, стига да не се докаже, че наистина си му пробил фейса :lol: Ама ти ако си хакерче със сигурност знаеш как да го направиш та да не останат следи :lol:
alexdb
Потребител

Назад към Взаимопомощ