- Дата и час: 24 Фев 2025, 22:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Неизпълнение на съдебно решение поради противоречие с морала
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Неизпълнение на съдебно решение поради противоречие с морала
Здравейте. Незнам дали ви се е случвало, макар че в нашата татковина всичко вече е възможно, съдебно решение да не се изпълнява от колективен орган - общински съвет, защото по думите на председателя на общинския съвет, решението противоречи на морала и етиката / тези думи бяха излъчени и по ТВ/. Чудя се вече какво да предприема. Едно на ръка е по закона за вреди причинени от държавата и общините. Но все пак имаме очеизвадно виновно неизпълнение на съдебно решение по вина на ОбС и ми се иска, ако по някакъв начин може, да се търси и наказателна отговорност / знам че от колективен орган не може да се търси/, но ако на някой му хрумне нещо, ще съм му благодарна
- simba
- Младши потребител
Re: Неизпълнение на съдебно решение поради противоречие с мо
Питай Върховния Съд... Нека изтълкуват решение, което утре може да се превърне в прецедент и много хора да се позовават на него...
- kremen
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|