През ноември 2012 година продадох дружествени дялове, които не са ми платени изцяло до настоящия момент. Другата страна даже няма намерение да ги плати. Срокът за плащане бе 28.12.2012 година. Претърпях и морални и материални щети . Как да върна платената ми сума и да си взема дяловете, както и да претендирам за щетите ?
Поздрави !
- Дата и час: 24 Фев 2025, 15:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
През ноември 2012 година продадох дружествени дялове ...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: АМИ СЕГА ?
А какво е съотношението между платена и неплатена част от задължението (като %)?
- dobromirkd
- Потребител
Цялата сума е 6 лева. платени са ми 3 лева, за 100% от дяловете. Тук има още нещо - купувачите са 2ма , единия плаща своите 40% изцяло, но другия плаща едва 0,6 лева за останалите 60% . И той практически ми е проблемен .
- daresa
- Младши потребител
Дай банкова сметка да ти пратя 2, 40 лв. и да се успокоиш.
- REVOLUTION
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|