начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

Адвокат за дело с Мтел

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Адвокат за дело с Мтел

Мнениеот mary_ru » 06 Юни 2013, 10:25

Здравейте, моля да ме насочите за адвокат за съдебно дело заведено срещу мен от мтел.
благодаря ви.
mary_ru
Нов потребител

Re: Адвокат за дело с Мтел

Мнениеот bird_of_paradise » 06 Юни 2013, 11:14

Посочете местоположението си, респективно съответния съд, в който е заведено делото.
И си включете личните съобщения( потребителски панел, настройки на форума- искам да получавам лични съобщения, изпрати), за да може да осъществите комуникация с евентуален желаещ.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот mary_ru » 06 Юни 2013, 11:29

Живея в София по настоящ адрес. Постоянният адрес ми е на друго място.
Делото все още не е заведено, но предполагам ще стане в най-кратки срокове. (Така ми бе "обещано" от представител на колекторската фирма)
Оспорвам сумата, която дължа. Изведнъж от 300 лв, стана над 1000.
2011 г. поисках да ми бъдат прекратени договорите, заради неспазване на договорните отнощения от страна на моблния оператор. Заявено ми беше в отговор, че това става само след като ми изтекат договорите. Един от договорите е преподписан автоматично в период, в който не бе възможно да си оправя сметката и да го закрияя, защото имаха проблем в билинг системата.
mary_ru
Нов потребител

Мнениеот nk7702n » 06 Юни 2013, 11:39

mary_ru написа:Живея в София по настоящ адрес. Постоянният адрес ми е на друго място.
Делото все още не е заведено, но предполагам ще стане в най-кратки срокове. (Така ми бе "обещано" от представител на колекторската фирма)
Оспорвам сумата, която дължа. Изведнъж от 300 лв, стана над 1000.
2011 г. поисках да ми бъдат прекратени договорите, заради неспазване на договорните отнощения от страна на моблния оператор. Заявено ми беше в отговор, че това става само след като ми изтекат договорите. Един от договорите е преподписан автоматично в период, в който не бе възможно да си оправя сметката и да го закрияя, защото имаха проблем в билинг системата.

Вземете всички документи, с които разполагате - договори, Фактури за дължими суми, направете си разпечатка за извършени плащания и дължими суми и посетете по Ваш избор колега адвокат, който да Ви насочи как реално стоят нещата и какво следва да предприемете като стъпки оттук нататък.
Последна промяна nk7702n на 06 Юни 2013, 12:38, променена общо 1 път
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот mary_ru » 06 Юни 2013, 11:42

Благодаря Ви за съвета, но Ви моля да ме насочите към адвокат, защото съм неориентирана.

Не мога да тропам насляпо по врати на адвокатски кантори, без да имам представа дали се занимават с подобни дела или дали мога да си ги позволя.

Затова Ви моля, ако е възможно да ми кажете контакти на Ваши колеги, които се занимават с подобни дела. Ще Ви бъда благодарна :)
(Може на лично съобщене, ако Ви притеснява да разпространявате явно такава информация)
mary_ru
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ