начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

Имот даден за озеленяване

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Имот даден за озеленяване

Мнениеот radostin94 » 11 Яну 2014, 15:16

Здравейте, моля за вашите съвети по дадения казус а именно :
С решение на Поземлената комисия през 1994 година ми е върнат имот в квартал "Младост" с размер 2,6 декара.Притежавам нотариален акт, скици и всички необходими документи.Преди няколко години Столична община реши да вземе голяма част от имота за озеленяване, като остави едни несъществени 400 квадрата.Къде и как мога да потърся обезщетение, мога ли сам да се справя с дадения проблем или трябва да потърся помощ от адвокат ? В общината искаха да ми облекчат данъка, като просто отпиша своята собственост, което ми се струва малко нагло от тяхна страна.Все пак това нещо си е мое, знам че в България да се бориш с институциите е трудоемко занимание, но моля насочете ме поне към коя институция да си търся правата.
Извинявам се, ако има нещо което не съм уточнил, но наистина все от някъде трябва да започна.
Благодаря за съдействието предварително :)
radostin94
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ