начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

фотокопие на лична карта

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

фотокопие на лична карта

Мнениеот kebapche » 16 Яну 2014, 01:12

Здравейте!От фирмите за изкупуване на стари коли за скрап искат фотокопие освен на документ за колата и фотокопие на личната ми карта. :?: Имам особено мнение за тези фирми,затова моля, за компетентно мнение-РЕДНО ЛИ Е ?
kebapche
Нов потребител

Re: фотокопие на лична карта

Мнениеот kebapche » 16 Яну 2014, 20:44

Никой ли не се е сблъсквал с подобен проблем?
kebapche
Нов потребител

Мнениеот georgiev_sfbg » 16 Яну 2014, 21:13

kebapche написа:Здравейте!От фирмите за изкупуване на стари коли за скрап искат фотокопие освен на документ за колата и фотокопие на личната ми карта. :?: Имам особено мнение за тези фирми,затова моля, за компетентно мнение-РЕДНО ЛИ Е ?

:idea: :arrow: На копието, на което ще запишете "Вярно с оригинала" и ще се подпишете - запишете също датата и за нуждите на коя фирма е направено същото.
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Мнениеот kebapche » 16 Яну 2014, 23:27

Сърдечно БЛАГОДАРЯ! Прочетох и изписаното под чертата.Не бях на ясно,но в бъдеще ще се придържам към установените норми. :oops: Още веднъж, БЛАГОДАРЯ за навременната помощ!
kebapche
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ